Winkel

Beste lid,
Op deze pagina kun je je eenvoudig aanmelden voor wedstrijden. Je kunt de informatie over de wedstrijd vinden door te klikken op het plaatje. De categorie en het kleurtje geeft de zwaarte van het toernooi aan (blauw voor beginners, oranje voor gevorderden of rood voor zwaar). Hoe je je kunt aanmelden voor een wedstrijd kun je lezen in de instructie die je opent door op het blauwe woord te klikken.

Als vereniging hebben we het liefst zo weinig mogelijk contant geld in huis, dus kies als het even kan voor betalen via Ideal. (Als je dat niet zelf kunt is het dus handig als je vader of moeder even meekijkt)

LET OP: Kies je hier niet voor Ideal, dan is je aanmelding pas definitief als wij het inschrijfgeld ook hebben ontvangen. Nadat de aanmelding is afgerond ontvang je automatisch een mail ter bevestiging (en wij ook).

LET OP: Je aanmelding is pas definitief als wij het inschrijfgeld ook hebben ontvangen.

Je aanmelding wordt door ons doorgegeven aan de organiserende vereniging en je leest ongeveer één week voor de wedstrijddag via deze pagina (zie instructie) wanneer je waar moet zijn en wie je coach is.

Heb je vragen? neem contact op via de contactpagina.

LET OP: HET INSCHRIJVEN EN KOPEN VAN PRODUCTEN IS
ALLEEN VOOR LEDEN VAN JUDOVERENIGING HAAGSE BEEMDEN.
BENT U GEEN LID BESTEL DAN GEEN PRODUCTEN.
(betalingen door niet leden worden niet geretourneerd)

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.